Евро Сонда, Нивомер Томасето, комплект (Код: 101)

Tomasetto Евро Сонда Евро Нивомер Томасето КОМПЛЕКТ външно зарядно устройство капак и сензор за отчитане на нивото на газта АГУ Газов инжекцион за бутилки с диаметър ф200 ф244 ф315 ф360.
Томасето е фирма с традиции като обем продажби е един от най-големите производител на газово оборудване в Италия Евронивомера отговаря на по висок стандарт от обикновения нивомер Обикновеният нивомер включва в устройството си два крана за спиране на газта от зарядното устройство и към изпарителя,скоростен клапан и определени модели включват и клапан за високо налягане.Скоростният клапан спира потока на газта от бутилката към изпарителя при внезапно повишаване на дебита(например скъсване на тръбата).Клапана за високо налягане позволява контролираното изпускане на части на газта при повишаване на налягането в бутилката(например при деформиране на бутилката вследствие удър или при нагряване вследствие пожар или други условия.). Освен всички изброени до сега устройства Евронивомера включва и електрически клапан и клапан който след зареждане затваря входа на бутилката откъм зарядното устройство(при приключване на зареждането от бутилката към зарядното няма поток на газ).По-високият стандарт на Евронивомера предполага и използването на по-качествени материали при направата му.Освен това евронивомера е в употреба доста време.Евронивомера е задължителен не само от законна гледна точка така и за ваша безопасност и за безопасността на околните.

Цена: 115.00 лв.
НЕ включва доставка
Количество:

Кошница с продукти

0 Продукт/а - 0.00 лв.
Към кошницата

Газ магазин онлайн

Всички цени са крайни с включено ДДС.

Купи на кредит с ТБИ Банк

uni2

logo-pariba


ekont2

speedey-new

Този сайт използва бисквитки, за да подобри Вашето сърфиране. Ние ще приемем, че сте съгласни с това, но можете и да се откажете, ако желаете.