1

Уважаеми клиенти, физическият магазин няма да работи от 24.02.23г. до 10.03.24г. Ще работим онлайн. С нас ще може да се свържете по телефона през работното време на магазина, с изключение на събота, неделя и 04.03.24г. Поръчките ще бъдат изпълнявани с минимално забавяне. БЪДЕТЕ ЗДРАВИ!

Общи условия

Добре дошли в Газ магазин!

При всяка една поръчка, направена през сайта ние ще се свържем с Вас до няколко часа на посочения телефон за да уточним допълнителни детайли.

Ако имате въпроси или желаете да уточните детайли по поръчката си, обадете се на нашите телефони:
В работно време:
тел.: 0879-038-055 ; 0898-766-713 ;  0879-038-052


Поръчки могат да се правят:
През онлайн магазина като поставяте желания продукт в кошницата за пазаруване.
На имейла - Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Поръчка може да направите по телефона /в работно време/.
Ако сте в София може да ни поръчате чрез най-удобният за Вас начин и да дойдете да си вземете продуктите на адреса посочен в контакти.
Онлайн поръчки могат да се правят денонощно без почивен ден.

Работно време от 10.00 до 18.00 часа в делнични дни.  Националните празници са почивни за физическият магазин.


Срок на доставка:

След като Ви потвърдим поръчката, също ще Ви уведомим и за срока на нейната доставка. Обикновено това са 1-2 работни дни. За някои продукти срока на доставка ще бъде уточнен допълнително. Поръчки направени в Събота и Неделя се изпълняват в Понеделник и Вторник.

Доставка и начин на плащане:
Доставките се извършват с куриерска фирма "Еконт Експрес" до посочен от Вас адрес или до поискване от офис на куриерската фирма, цената на доставката се определя от куриерска фирма "Еконт Експрес" в съответния град.

"Еконт експрес"
Заплащането е чрез услугата "наложен платеж" и се извършва в момента на получаване на поръчката на куриера, който ще Ви я достави. Стойността на доставка, както и наложения платеж са за сметка на клиента. Доставката е за сметка на клиента и не е включена в цената на артикулите. Освен в случаите когато има допълнително договаряне.

Задължения на gasmagazin:
да провери за неизправности и изпрати в нужния търговски вид всеки продукт от поръчката на клиента.
да направи всичко необходимо за по-бързото изпълнение на поръчката независимо от крайният срок.

Клиентът се задължава:
да посочи точна и вярна информация за доставка: име, телефон, адрес,email.
да плати цената на поръчката.
да осигури условия и достъп за получаване на поръчката.

Спорове:
Всички спорове между страните се решават в дух на разбирателство и добра воля. В случай, че съгласие не бъде постигнато, всички неразрешени спорове, включително спорове, породени или отнасящи се до тълкуването му, недействителност, изпълнение или прекратяване, както и спорове за попълване на празноти в договора или приспособяването му към нововъзникнали обстоятелства, ще бъдат разрешавани от компетентния съд по регистрация на gasmagazin, съобразно българското законодателство.

Приемаме връщане на поръчка в случай, че сте останали разочаровани. 

Условията са:

  • връщане до 14 (четиринадесет) дни след получаването от куриера.
  • транспортните разходите са за сметка на клиента.
  • сумата се възстановява по посочена банкова сметка или се подменя върнатия продукт с друг.
  • запазваме си правото да не уважим връщането, ако изделието не е наше , ако има повреди причинени умишлено, ако изделието е ползвано, ако връщането е за пореден път или има системна злоупотреба с нашата любезност.

Забележка:
Условията за поръчка, доставка и плащане съответстват на условията, посочени в Закона за защита на потребителите. Поръчката е акт на действие, който потребителят прави свободно по собствен избор и обвързва със силата на договор потребителя и http://www.gasmagazin.com Всяка предоставена от потребителя или лицето, ползващо сайта със свободен достъп лична информация, ще бъде използвана в съответствие със Закона за защита на личните данни и нейното предоставяне от страна на потребителя е напълно доброволно.

Нашата мисия е да бъдем отговорно към Вас и дейността която развиваме.
Надяваме се да сме Ви били полезни.
Някои от снимките са примерни!
Всички цени са крайни с включено ДДС!
Сайтът не е складова програма, моля за наличности и количества се свържете с нас.

Декларация за поверителност

Запазваме си правото да актуализираме настоящата декларация за поверителност.

Декларация за поверителност, Регламент (ЕС) 2016/679 от Онлайн газ магазин, https://gasmagazin.com, собственост на фирма  ГАЗМАГАЗИН ЕООД, за която се отнася настоящата декларация.

Предоставяме Ви възможност да пазарувате без регистрация и да се регистрирате в нашия Сайт, за да сте максимално улеснени при неговото използване. Информираме Ви, че лични данни за Вас ще бъдат събирани, в случай че доброволно и преднамерено изберете да се регистрирате в нашия Сайт или да направите поръчка за закупуване на стока от него. За да имаме възможност да направим доставка и да уточним детайли за нея са ни необходими име и фамилия, адрес, телефон и e-mаil, които Вие доброволно ни предоставяте.

Вашите лични данни няма да бъдат използвани и разкривани на трети лица освен за доставка на закупен от Вас продукт или, при необходимост, на законово упълномощени лица. 
Не е позволено непълнолетни лица да предоставят лични данни в сайта на електронния ни магазин без разрешението на своите родители или настойници.

СЪБИРАНЕ И ОБРАБОТКА НА ЛИЧНИ ДАННИ

Предоставените доброволно от Вас лични данни са необходими, за да изпълним поръчки и услуги, да кандидатствате за търговски кредит и при консултации, предлагани от ГАЗ МАГАЗИН ОНЛАЙН, както и за попълване на гаранционни карти, фактури, оферти, адрес за доставка, кандидатстване за лизинг и др.

Ние събираме доброволно и обработваме следните данни:

1. Име и фамилия на лицето

2. Имейл адрес

3. Адрес за доставка

4. Телефон

5. ЕГН (за целите на лизинга)

Газ магазин онлайн предоставя личните Ви данни единствено на куриери и доставчици, когато това е необходимо.

Без Вашето съгласие ще предоставим личните Ви данни на трети лица само и изключително в случай, че това е наредено по силата на нормативен акт, орган или съд.

* За нас е важно Вашето доверие и неприкосновеността на личните Ви данни.

* Обработваме личните Ви данни добросъвестно и в съответствие със законите.

* Вие може да поискате подробности за личната информация, която съхраняваме за Вас по силата на Закона за защита на данните /тя не е повече от това, което сте ни предоставили по време на поръчка или при направено от Вас запитване/. Ако искате да получите копие от информацията, съхранявана за Вас или да изтрием Вашите данни, моля пишете ни на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

Лице за контакт: Мина Ценова

Тел. 089 876 6713

 

ул. "Козлодуй" №65, гр.София

Онлайн Газ Магазин

Тел.: 0879038055 (Viber), 0879038052, 0898766713

E-mail:gas@gasmagazin.com

 

Продукти