За нас

Адресът на магазина е София, ул. Козлодуй 65, тел. 0898766713, 0898766719. Нашата фирма е на пазара от 1999 год., газ магазин онлайн е запазена марка ® и онлайн газ магазин https://gasmagazin.com/ са собственост на Фирма МИНМАР ЕООД, BG175204413, София, със седалище Левски В, бл.17 и ГАЗМАГАЗИН ЕООД. Специализирана с търговия на уреди работещи с алтернативни горива използвани в професионални кухни, битови уреди, туризма и автомобилите. От тогава се занимава продажба на битови и професионални газови уреди, автомобилни газови уредби, туристически уреди в това число оборудване за каравани и оборудване за кемпери, печки на отработено масло и  др..

Нашият дългогодишен опит в областта ни позволява да Ви бъдем полезни с консултации и нестандартни решения. Ще се радваме да ви бъдем от полза. Лоялността и коректното ни отношение към Клиента е приоритет за нас , това ни дава увереност да продължим да Ви предлагаме възможно най-добрите цени на стоки и услуги.

Създадохме през 2012г. фирма ГАЗ МАГАЗИН ЕООД BG202267559, София, със седалище Левски В, бл.17., като приемник на МИНМАР ЕООД.

Ние имаме правата върху регистрирана търговска марка: Онлайн газ магазин и всеки който се представя за такъв се опитва да подведе, Вас нашите клиенти и нарушава закона за търговските марки в европейският съюз. Всеки който използва скрити мета тагове или други текстове свързани с нашата запазена марка, вкарва в заблуждение нашите потребители и нарушава нашата търговска марка.

Съдържанието на сайта е авторско и не може да бъде копирано, качвано или използвано за търговски цели, без нашето писмено съгласие!

 

Кошница с продукти

0 Продукт/а - 0.00 лв.
Към кошницата

Газ магазин онлайн

Всички цени са крайни с включено ДДС.

Купи на кредит с ТБИ Банк

uni2

logo-pariba


ekont2

speedey-new

Този сайт използва бисквитки, за да подобри Вашето сърфиране. Ние ще приемем, че сте съгласни с това, но можете и да се откажете, ако желаете.